Flygarn

Charlie gillar flyg och annat kul här i livet

18
jan
2008

Här får alla plats, från de minsta av de minsta till de största av de största. En båt som ligger i hamnen skiljer sig något från de övriga. Jag antar att båten är ett hemmabygge där konstruktören tänkt funktion och så lite design som möjligt. Båtens namn kan för övrigt tydas på några olika sätt.

bat3.gif

bat.gif

Ca Suffit betyder "Det räcker", "Nu får det vara nog" eller "Det är bra så". Antingen är båtägaren helt enkelt nöjd med sin båt eller så är det ett protestbygge mot grannarna bredvid?

bat1.gif

Grannens välputsade reling

yat.gif

Mångmiljonare

Taggar: , , ,

 

Kommentarer

  1. Arne Unfors Skrev,

    Hej, kul grej. Det är med avund jag ser dina kort. Det var ett tag sedan vi sålde vår båt men när jag ser alla mer eller mindre vackra flyte-tyg blir man inte lite, utan mycket nostalgisk. Vår Polar 29 hade väl knappast platsat i den marinan. Undrar om den fortfarande är i sjön. Såldes till någon polare i Holland för att där gå på kanalerna. Hur som , många trevliga semestrar hade vi med båten. Bl a till Finland, Gotland och flera resor söderut.
    Hlsn/Arne

  2. Charlie Skrev,

    Ja, det hade varit intressant att få veta var den båten befinner sig idag. Jag var inte speciellt stor men jag minns somrarna då vi åkte ut till Arholma och gick på skattjakt! 🙂

Lägg till kommentar