Flygarn

Charlie gillar flyg och annat kul här i livet

11
jan
2008

innebär oftast att man plusar på en etta på så många år som man redan är. Häromdagen plusade jag på en etta och så var det bra med den saken.

ch.jpg

en ett år äldre Göteborgare

Födelsedagen började med att jag var vaken hela natten av ren ilska. Kl 18:30 kvällen innan fick jag ett mail från Sterling där det stod att min flygning till Nice morgonen därpå blivit inställd, inte flyttad utan inställd. Då det var med väldigt kort varsel tänkte jag att det borde vara något skumt med det här. Upptäckte dock inte detta mail förren efter midnatt och då fanns det ingen personal kvar någonstans som kunde svara på huruvida flygningen var inställd eller ej. På LFV:s hemsida stod flighten kvar och det gick fortfarande att boka platser på planet. Men jag ville ju VETA!! Varför skicka ut ett mail om flighten fortfarande skall avgå? Tidigt på morgonen ringde jag igen och fick till svar att flighten inte var inställd.

Trött och utan någon sömn packade jag det sista och begav mig till flygplatsen.

Nu ett dygn senare sitter jag i alla fall i Antibes. Sterling har ställt in hemresan så jag får snällt stanna 3 extra dagar här nere, såååå synd 🙂

Taggar: , , , ,

Lägg till kommentar