Flygarn

Charlie gillar flyg och annat kul här i livet

16
sep
2007

Denna numera världsberömda produkt är fortfarande det bästa alternativet för torra läppar om man frågar mig i alla fall. Lypsyl, Labello med flera är inte hälften så bra så länge det handlar om innehållet! Däremot om man kollar på förpackningens kvalitet blir man ju förbannad på apotekets egna produkt! Locket på det lilla stiftet är tillverkat i något plastmaterial som inte håller speciellt bra! En dag i fickan sedan har man två delar lock, ett halvutsmetat stift och en kladdig ficka! Efter att ha struntat i detta gång på gång skrev jag tillslut till apoteket och klagade på förpackningskvaliten!

Enligt svaret hade mitt klagomål gått vidare till utvecklingsavdelningen där de hade kunnat konstatera att det varit fel på en maskin i produktionsledet. Som ersättning fick jag ett litet vadderat kuvert med några stift och extralock i ett litet nyste av gladpack.

forsvaretshudsalva.JPG

Det intressanta ska bli huruvida förpackningarna som säljs om ett tag håller måttet. För visst tänkte dom väl laga den där trasiga maskinen??

Lägg till kommentar