Flygarn

Charlie gillar flyg och annat kul här i livet

9
sep
2007

Då var det dags att efter ett långt uppehåll skriva lite här på bloggen.

För en vecka sedan kom jag hem från en veckas semester. En efterlängtad vecka efter allt jobbande i sommar.

Landade i Nice tidigt en förmiddag för att sedan ta mig till Klas lägenhet i Antibes. På busstationen vid flygplatsen hade fransmännen insett att vi utlänningar ofta blir irriterade när busstabellen inte stämmer. Detta hade de löst på ett mycket enkelt sätt, de hade helt enkelt tagit bort tabellen och ersatt den med en lite notis som sa att bussen kommer när den kommer,… om den kommer. Ingen resegarati här inte! Sett ur ett franskt perspektiv sköter sig faktiskt västtrafik rätt hyggligt.

Efteren dryg timmes väntan satt jag ändå på bussen som kanske skulle dyka upp.

Resten av semestern flöt på riktigt bra. En hyrbil tog oss till grannlandet Italien där det lutande tornet i Pisa var målet.

Väl framme kunde vi konstatera att tornet stod kvar om än lite snett. Vi var dock inte de enda som hittat dit! Det var faktiskt mer roande att titta på alla dessa turister än själva tornet. ALLA ville ha en bild taget ur ett perspektiv så att det ser ut om att personen på bilden håller emot det lutande tornet. Gå in på Klas blogg så förstår ni.

Bilden nedan visar vad jag trodde skulle sluta i katastrof. Då jag har lite svårt för propotioner blev jag lite rädd och var redo att kasta mig åt sidan.

torn-och-flyg.jpg

Efter att ha kollat av att tornet var säkrat för de närmsta 100 åren av det dax för lunch.

Det var dock lite svårt att njuta av den säkerligen goda pizzan då sällskapet bredvid oss inte hade lärt sig vett och etikett.

rap.jpg

Nästa resa blir i Oktober

//Ciao

Lägg till kommentar