Flygarn

Charlie gillar flyg och annat kul här i livet

10
jan
2008

I julas fick jag en fräck LED-lampa av Klas i julklapp. Det speciella med denna lampan är att man kan få den att lysa med precis vilken färg som helst. Lampan heter living colors och det är Philips som gör den, tror inte den går att få tag på i Sverige ännu men det är nog bara en tidsfråga. Lampan lyser med hjälp av 4 st dioder varav två har samma färg. Beroende på hur intensivt de olika dioderna lyser får man fram olika färger. En liten fjärrkontroll medföljer och med den väljer man färg, intensitet och styrka.

lampor.jpg

Philips living colors

När jag skulle gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen i Nice trodde de att jag hade med mig en bomb. Jag blev utfrågad om vad det var för något, varför jag hade med mig den, varför jag köper lampor i Frankrike och inte i Sverige osv. Tillslut gick det ändå bra när de insåg att det faktiskt var en lampa.

Taggar: , , , , , , , ,

Lägg till kommentar